Проблеми і перспективи дистанційного навчання в медичних ЗВО України - Александрова, Катерина Вячеславівна; Рудько, Наталія Петрівна; Васильєв, Денис Андрійович (Запорізький державний медичний університет, 2021)
Завдяки появі мобільних технологій і мобільних ресурсів, штучного інтелекту, технологій доповненої і віртуальної реальностей, з одного боку, і особливим обставинам, зумовленим пандемією коронавірусу, дистанційне навчання в медичних ЗВО України виходить на новий рівень розвитку освіти. Проте, зважаючи на специфіку оволодіння такою складною професією, як лікар, дистанційна форма навчання досі залишається однією з гострих полемічних проблем у вищій медичній освіті.
Keywords: тези доповідей