Дінаміка експресії васкулоендотеліального фактору роста (VEGF-А) і його рецепторів VEGFR-2 в перифокальних ділянках мозкового інфаркту - Тертишний, Сергій Ігорович; Волошанська, Ольга Олексіївна; Сергеєва, Анна Миколаївна (My University, 2023)
Мета роботи Дослідити експресію VEGF-А і його рецепторів VEGFR-2 в перифокальних ділянках мозкового інфаркту в гострому періоді захворювання.
Keywords: тези доповідей