Українська мова: навч. посіб. - Маринич, Анна Миколаївна; Сіра, Лариса Іванівна; Чернова, Ксенія Володимирівна (Запорізький державний медичний університет, 2019)
Навчальний посібник для самостійної роботи слухачів-іноземних громадян довузівського етапу підготовки є частиною комплексу навчально-методичних матеріалів з дисципліни “Українська мова”. Посібник розроблено згідно з робочою програмою дисципліни «Українська мова» (2018, ЦПІГ) та є однією з форм допомоги іноземним cлухачам в оволодінні мовним, мовленнєвим комунікативним матеріалом.
Keywords: українська мова; самостійна робота