Сучасні лабораторні методи діагностики захворювань серцево-судинної системи : навч. посіб. для студ. ІІI курсу мед. ф-ту - Михайловська, Наталія Сергіївна; Ромальо Роке, Т. М.; Нестерова, О. С. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
Навчальний посібник до практичних занять та самостійної роботи студентів складено відповідно до програми навчальної дисципліни «Внутрішня медицина з оцінкою результатів досліджень». У навчальному посібнику наведено особливості змін лабораторних показників при найбільш поширених серцево-судинних захворюваннях. Видання має на меті сприяти кращому засвоєнню теоретичних знань студентами ІІI курсу медичного факультету під час підготовки до практичих занять та підсумкового контролю з відповідної теми.