Прогестагени при вагітності високого ризику. Сучасні аспекти - Копос, Д. М. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Мета: узагальнення актуальних і клінічних даних щодо ролі прогестеронової підтримки в жінок груп ризику невиношування та недоношування вагітності згідно стандартів доказової медицини.
Keywords: тези доповідей