Вплив імунної дизрегуляції на механізми формування ендокринної патології - Камишний, Олександр Михайлович; Любомирська, Віта Анатоліївна; Гриневич, І. В.; Буга, Т. М. (My University, 2010)
Цукровий діабет (ЦД) - важлива медична й соціально-економічна проблема для України і всіх країн світу, за даними Міжнародної Діабетичної Федерації в середньому 10% всіх витрат на охорону здоров'я становлять витрати на лікування ЦД (IDF reports, 2008). Разом з тим, однією із найважчих і актуальних проблем медико-біологічних наук в останні роки стала проблема дослідження молекулярних механізмів апоптозу та його ролі в розвитку автоімунних захворювань, у тому числі і ЦД.
Keywords: тези доповідей