Патогенетичні механізми ремоделювання судин еластичного типу у хворих на цукровий діабет 2-го типу - Колесник, Михайло Юрійович (My University, 2005)
Мета дослідження — вивчити стан пружноеластичних властивостей артеріальних судин еластичного типу при цукровому діабеті 2-го типу і встановити основні фактори, які детермінують його порушення.