Особливості змін показників вегетативного гомеостазу у хворих на кір - Павленова, Оксана Юріївна; Ушеніна, Людмила Олександрівна; Рябоконь, Олена Вячеславівна (Запорізький державний медичний університет, 2012)
Мета роботи – проаналізувати зміни показників вегетативного гомеостазу у хворих на кір.
Keywords: кір; варіабельність ритму серця; спектральні параметри; корь; вариабельность ритма сердца; спектральные параметры; measles; heart rate variability; spectral parameters