Проблеми підготовки фармацевтичних кадрів в умовах сьогодення - Нагорна, Наталія Олександрівна; Васюк, Світлана Олександрівна; Каплаушенко, Тетяна Миколаївна; Нагорний, Володимир Володимирович (Stuttgart : ORT Publishing, 2018)
Рiзноманiтнiсть професiйних обов‘язкiв фармацевта й умови практичної дiяльностi ускладнюють можливiсть оцiнки здатностi студентiв демонструвати використання знань у ролi фармацевта. Поряд iз цим вiдповiдальнiсть за оцiнку компетенцiй студентiв до закiнчення навчання лежить на навчальних закладах. Оцiнювання має не лише визначати, чи отримав студент умiння, знання, навики, що визначенi викладачами i професiєю як важливi, а й демонструвати студенту їх значення для реальної ситуацiї. Тому «розробка заходiв з оцiнки ефективностi навчання вимагає детального визначення того, що студенти мають знати, якi компетенцiї необхiдно розвивати, а також те, якi методи будуть використанi в аналiзi i оцiнюваннi» [1].
Keywords: матеріали конференцій