Використання онлайн-курсів для самостійної підготовки студентів як форми дистанційного навчання на кафедрі Внутрішніх хвороб 1 - Сиволап, Віктор Денисович; Солов'юк, Олександр Олегович; Назаренко, Олена Валеріївна (Тернопіль : ТДМУ, 2018)
Вступ. Постійне удосконалення елементів освіти потребує створення і розробки нових ефективних моделей, які повинні покращити якість навчання [1]. Останні десятиріччя вищі навчальні заклади прагнуть надавати знання на високому рівні, що дозволяє освоєння не тільки свого національного освітнього простору, а й міжнародного. Високий рейтинг навчальних закладів дозволяє утвердитися у світовій освіті та бути конкурентоспроможними на міжнародній арені, а також при можливості стати однією зі складових частин глобальної системи освіти. Використання передових технологій в навчанні робить його більш доступним, ефективним і якісним [2]. Одним з найбільш популярних напрямків сучасних методів освіти є використання он-лайн курсів. С кожним роком збільшується їх кількість, а відповідно і аудиторія користувачів.
Keywords: тези