Методична розробка до практичного заняття по темі «Психологія та психопатологія пам’яті, уваги та інтелекту» для студентів 4 курсу медичного факультету (спеціальність «Стоматологія») - Чугунов, Вадим Віталійович (Запорізький державний медичний університет, 2020)
Види та функції пам'яті. Етіопатогенез, класифікація та клінічні прояви розладів пам'яті. Методи практичної психодіагностики пам'яті. Види та функції уваги. Етіопатогенез, класифікація та клінічні прояви розладів уваги. Методи практичної психодіагностики уваги. Етіопатогенез, класифікація та клінічні прояви вроджених та набутих розладів інтелекту. Методи практичної психодіагностики інтелекту. Навички догляду за пацієнтами з розладами пам'яті, уваги та інтелекту»