Фармацевтична технологія. Ч. ІV. : навч. посіб. для семінарських занять провізорів передатестаційного циклу зі спец. «Загальна фармація» - Смойловська, Галина Павлівна; Малюгіна, Олена Олександрівна; Мазулін, Олександр Владиленович (Запорізький державний медичний університет, 2018)
Навчальний посібник «Фармацевтична технологія: ІV частина до семінарських занять провізорів зі спеціальності «Загальна фармація» складений відповідно до плану та програми підготовки провізорів на передатестаційних циклах зі спеціальності «Загальна фармація» галузі знань 226 «Фармація, промислова фармація» у Запорізькому державному медичному університеті, робочим навчальним планом та робочою програмою «Фармацевтична технологія». У посібнику надана інформація про спеціальні вимоги до виготовлення дитячих лікарських засобів, загальні правила та принципи гомеопатії, комплексні гомеопатичні та антигомотоксичні препарати, поняття та класифікація косметичних засобів, перспективи розвитку косметичної галузі.