Анатомія рослин - Корнієвський, Юрій Іванович; Корнієвська, Валентина Григорівна; Шкроботько, Петро Юрійович; Панченко, Світлана Валеріївна (Запорізький державний медичний університет, 2015)
Наведені методичні вказівки підготовлені для допомоги студентам заочного відділення в виконанні контрольних робіт з ботаніки. У даній розробці приведені питання для контрольної роботи та рекомендації до її виконання, а також вказівки, які гербарійні зразки, фіксований матеріал, і в якій кількості необхідно представити на кафедру. Самостійні роботи підготовлені в 400 варіантах на основі теоретичного матеріалу, викладеного в найбільш доступних підручниках з ботаніки.
Keywords: фармакогнозія; фармакогнозия; pharmacognosy