Застосування адміністративної та кримінальної відповідальності до медичних представників - Дондик, Наталя Яківна; Литвиненко, Ольга Веніаміновна (Запорізький державний медичний університет, 2017)
Одним із способів, що використовуються фармацевтичними компаніями у своїй діяльності для направлення їхньої продукції на ринок, є послуги медичних представників. Медичні представники – це фізичні особи, які виконують роботу згідно трудового або цивільно-правового договору за згодою та за дорученням фармкомпанії.
Keywords: медичнbq представник; фармацевтичний ринок; лікарські засоби