Оцінка стану кісткової тканини у жінок з ішемічною хворобою серця в постменопаузальному періоді залежно від віку - Михайловська, Наталія Сергіївна; Стецюк, Ірина Олегівна (Тернопіль: Укрмедкнига, 2017)
Морфо-функціональний стан кісткової тканини залежить від багатоьох чинників, серед яких провідними є вік, стать та наявність супутньої патології. У жінок, хворих на ІХС, особливості ремоделювання кісткової тканини залежно від віку вивчені недостатньо. Мета дослідження: оцінити ризик розвитку остеопорозних пе- реломів та стану мінеральної щільності кісткової тканини у жінок з ішемічною хворобою серця в постменопаузальному періоді в залежності від віку.
Keywords: тези