Визначення ринку комбінованих лікарських засобів для лікування захворювань серцево-судинної системи в Україні - Ассані, Д. Р.; Німенко, Ганна Романівна (Запорізький державний медичний університет, 2019)
Вступ. У зв'язку з тим, що серцево-судинні захворювання є основною причиною смертності в усьому світі актуальним та своєчасним повстало питання перед медициною та фармацією, щодо якісного та оперативного забезпечення населення лікарськими засобами для лікування зазначеної патології. Тому нами були проведені маркетингові дослідження даної групи препаратів під керівництвом доцента Зарічної Т.П. Мета дослідження. Проведення маркетингових досліджень комбінованих лікарських засобів для лікування захворювань серцево-судинної системи, що представлені на ринку України. Матеріал і методи. Аналіз ринку України згідно з даними Державного реєстру лікарських засобів України (24.09.2018 р.) був проведений для засобів які впливають на серцево-судинну систему. Ця група налічує 31 препарат різноманітних виробників під різними торговими марками.
Keywords: тези доповідей