Наукове бачення взаємозв’язку логістичного обслуговування пацієнтів з концепціями фармацевтичної допомоги і належної аптечної практики - Громовик, Б. П.; Унгурян, Л. М. (Запорізький державний медичний університет, 2012)
Здійснено аналогове моделювання та наукове обґрунтування взаємозв’язку логістичного обслуговування пацієнтів з концепціями фармацевтичної допомоги та належної аптечної практики. Осуществлено аналоговое моделирование и научное обоснование взаимосвязи логистического обслуживания пациентов с концепциями фармацевтической помощи и надлежащей аптечной практики. Analog modeling and scientific justification of the relationship of logistics services for patient with the concepts of pharmaceutical aid and good pharmacy practice are carried out.
Keywords: пацієнти; логістичне обслуговування; фармацевтична допомога; належна аптечна практика; взаємозв’язок; моделювання; пациенты; логистическое обслуживание; фармацевтическая помощь; надлежащая аптечная практика; взаимосвязь; моделирование; patients; logistics services; pharmaceutical aid; good pharmaceutical practice; relationship; modeling