Місце фізичної та колоїдної хімії у сучасній фармації - Васильєва, А. Д. (Запорізький державний медичний університет, 2015)
Для майбутнього провізора необхідні знання, за допомогою яких можна контролювати якість лікарських речовин, визначати їх справжність, умови зберігання, а також відомості про способи отримання та властивості нових лікарських засобів. Ця інформація викладається в ряді дисциплін, одне з базових місць серед яких займає фізична та колоїдна хімія.