Досвід використання платформи Microsoft Office 365 на курсах тематичного удосконалення лікарів факультету післядипломної освіти ЗДМУ - Тєлушко, Ярослав Володимирович; Рябоконь, Юрій Юрійович (Запорізький державний медичний університет, 2020)
Освіта впродовж життя визнана державою як найважливіше соціальне явище розвитку суспільства. Важлива та відповідальна роль в підготовці високоякісних, конкурентно спроможних фахівців нашого регіону покладається на факультет післядипломної освіти Запорізького державного медичного університету. Суттєвим викликом освіти сьогодення стала несприятлива епідеміологічна ситуація, що пов’язана з пандемією COVID-19. Карантинні заходи, що вживаються, вимагають обмеження спілкування людей, їх пересування, це стало викликом в організації освітнього процесу на факультеті післядипломної освіти ЗДМУ в сучасних умовах.
Keywords: післядипломна освіта; технології дистанційного навчання