Навчання фонетики англійської мови на першому курсі медичного університету - Куліченко, Алла Костянтинівна (РВЦ МЕГУ ім. акад. С. Дем’янчука, 2015)
В статті досліджено особливості навчання фонетики англійської мови на першому курсі медичного університету. Визначено основні знання, уміння та навички викладача й педагогічні умови під час навчання фонетики англійської мови. Обґрунтовано доцільність використання навчально-методичних праць для самостійної роботи, зокрема укладених автором методичних рекомендацій та практикума. Представлено структуру зазначеної праці.
Keywords: фонетика; англійська мова; навчально-методичні праці; самостійна робота; медичний університет