Збірник тестових завдань для самоконтролю з фізичної реабілітації та спортивної медицини для студентів медичного факультету за спеціальністю «Стоматологія» - Михалюк, Євген Леонідович; Черепок, Олександр Олексійович; Малахова, Світлана Миколаївна; Волох, Наталя Генріхівна (Запорізький державний медичний університет, 2016)
Збірник тестових завдань призначено для самостійної роботи студентів IV курсу медичного факультету, які навчаються за фахом «Стоматологія» при вивченні навчальної дисципліни «Фізична реабілітація та спортивна медицина».