Перспективні змінні фактори в методології створення моделей глибокого навчання для сегментації епітелію в тканинах кишківника - Робота, Дмитро Вадимович (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Мета: Обрати перспективні змінні фактори в методології створення моделей глибокого навчання для сегментації епітелію в тканинах кишківника.
Keywords: тези доповідей