Збірник тестів з судової медицини - Туманський, Валерій Олексійович; Голубович, Леонід Львович; Туманська, Любов Михайлівна; Зубко, Марія Дмитрівна; Волошанська, Ольга Олексіївна; Фащенко, Аліна Володимирівна (Запорізький державний медичний університет, 2016)
Посібник складений відповідно до вимог типової навчальної програми з судової медицини при підготовці лікарів, затвердженої МОЗ України. У посібнику враховані досягнення сучасної судової медицини та останні зміни медичного, кримінально-процесуального та кримінального законодавства. Навчально-методичний посібник містить тести для контролю знань студентів з основних розділів курсу судової медицини, що входять до навчального плану. Навчальний посібник затверджено Центральною методичною Радою ЗДМУ (Протокол № 1 від 29.09. 2016 р.)