Сучасні підходи до реабілітації після тотального ендопротезування кульшового суглоба - Кожем’яка, Максим Олександрович; Кармазь, М. О. (My University, 2025)
Ціль роботи/Aim. Розробити та обґрунтувати сучасні підходи до реабілітації пацієнтів після тотального ендопротезування кульшового суглоба з акцентом на покращення функціональних можливостей, зниження больового синдрому та прискорення повернення до повсякденної активності.