Стан коронарного кровотоку та структурно-функціональні зміни серця у хворих на повторний інфаркт міокарда - Панасенко, Т. А.; Сиволап, Віктор Денисович; Сыволап, В. Д.; Panasenko, T. A.; Syvolap, V. D. (Запорізький державний медичний університет, 2009)
Статтю присвячено виявленню особливостей структурно-функціональних змін міокарда та оцінці стану коронарного кровотоку у хворих на повторний інфаркт міокарда. Статья посвящена выявлению особенностей структурно-функциональных изменений миокарда и оценке состояния коронарного кровотока у больных повторным инфарктом миокарда. The article is devoted to detection of sructural and functional heart violations and estimation of the state of coronary blood flow in patients with recurrent myocardial infarction.
Состояние коронарного кровотока и структурно-фунциональные изменения сердца у больных повторным инфарктом миокарда
The state of coronary blood flow and sructural and functional heart violations in patients with recurrent myocardial infarction
Keywords: коронарна ангіографія; повторний інфаркт міокарда; ремоделювання міокарда; коронарная ангиография; повторный инфаркт миокарда; ремоделирование миокарда; coronary angiography; recurrent myocardial infarction; myocardial remodeling