Переваги та недоліки використання гаджетів на заняттях з української мови як іноземної - Кравченко, Юлія Володимирівна; Беншама Умайма (My University, 2021)
Інтернет вже давно став невід’ємною частиною нашого життя, а сучасні ґаджети змінили свій статус: із предмету розкоші перейшли у предмет гострої необхідності. Стрімкий технічний прогрес у сукупності з пандемією призвів до розвитку різноманітних форм, методик, засобів під час викладання не лише української мови як іноземної, а й інших дисциплін у середніх і вищих закладах освіти із використання сучасних ґаджетів (ноутбуки, плеєри, планшети, смартфони та інше). Усе це використовується у ЗДМУ під час навчального і виховного процесів для вирішення найголовнішого завдання – сформувати компетентного спеціаліста, здатного до розв’язання складних професійних питань і конкурентоспроможним на міжнародному ринку праці.