Використання інтернет - ресурсів при підготовці вразливої категорії студентів до складання національного мультимедійного тесту - Корхова, О.; Лисяк, А.; Десенко, Т. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Зараз ми живемо у дуже складний час - час війни. Багато труднощів у нашої країни та у кожного з нас. Чимало учнів випускних класів та студентів коледжу покинули свої домівки, переїхали або в межах України, або опинились за кордоном. Вони мріяли після закінчення школи вступити до закладів вищої освіти України.