Невідкладні стани, надання терапевтичної допомоги при загрожуючих станах на етапах медичної евакуації. Ураження отруйними речовинами у воєнний та мирний час - Візір, Вадим Анатолійович; Шолох, Сергій Григорович (Запорізький державний медичний університет, 2019)
Посібник призначений для студентів медичних закладів вищої освіти з метою допомоги у вивченні питань військової терапії, передбачених навчальною програмою з дисципліни «Внутрішня медицина» за спеціальностями «лікувальна справа» та «педіатрія».