Сучасний підхід до профілактики інфікування ВІЛ-інфекцією - Корнієнко, Олена Олександрівна; Саліонов, Володимир Олександрович (My University, 2024)
З початком повномасштабної війни на території України продовжує збільшуватись кількість людей, що страждають не тільки від дії стресових факторів, а й сексуального насильства. Важливим є актуалізація питань здоров’я, а саме мати уявлення про інфекції, які передаються статевим шляхом, наприклад захворювання, що викликається вірусом імунодефіциту людини (ВІЛ).