Робочий зошит з військової терапії. Внутрішня медицина. Модуль 2 - Візір, Вадим Анатолійович; Деміденко, Олександр Вікторович; Садомов, Антон Сергійович (Запорізький державний медичний університет, 2021)
Робочий зошит призначено для студентів 5 курсу медичних факультетів ЗВО МОЗ України для засвоєння набутих знань, умінь і навичок при вивченні тем змістового модулю «Військова терапія», які віднесено до аудиторної та самостійної роботи відповідно до типової та робочої програм з дисципліни «Внутрішня медицина», модуль 2 за спеціальностями «Медицина» та «Педіатрія».