Microsoft Forms як засіб контролю знань студентів при вивченні дисципліни "Українська мова (за професійним спрямуванням)" - Федько, Ольга Юріївна (Полтава : ДЗ "ЛНУ імені Тараса Шевченка", 2023)
Впровадження інноваційних технологій залишається актуальним питанням в умовах змішаного або дистанційного навчання. Розглянуто особливості використання Microsoft Forms для ефективної організації поточного та підсумкового контролю знань з «Української мови (за професійним спрямуванням)». The use of innovative technologies remains an urgent issue in the situation of blended or distance learning. Specificity of using Microsoft Forms for effective organization of current and final knowledge control in the course “Ukrainian language (according to the vocational aspect)” is analyzed.
Microsoft forms as a means of students’ control at the course «Ukrainian language (according to the vocational aspect)»
Keywords: інноваційні технології; дистанційне навчання; контроль знань; Microsoft Forms; innovative technologies; distance learning; knowledge control