Анатомо-фізіологічні особливості шкіри дитячого віку - Макуріна, Галина Іванівна (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Шкіра є найбільшим органом організма людини, його основна функція – захищати організм від шкідливих факторів зовнішнього середовища і водночас, отримуючи стимулятори ззовні, дозволяти організму відповідним чином реагувати. Шкіра новонародженого за своєю структурою і функціями істотно відрізняється від шкіри дорослої людини.
Keywords: тези доповідей