Розробка складу таблеток з анксіолітичним ефектом на основі L-триптофану та тіотриазоліну методом вологої грануляції - Борсук, Сергій Олександрович (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
Мета дослідження. Вивчення впливу допоміжних речовин на фармако-технологічні властивості таблеток з метою розробки нового комбінованого таблетованого лікарського засобу на основі L-триптофану та тіотриазоліну.
Keywords: тези доповідей