Лабораторна діагностика. Преаналітичний етап : практикум для сам. аудиторної та позааудиторної роботи студ. фарм. ф-тів спец. «Фармація» - Павлов, Сергій Васильович; Бухтіярова, Ніна Вікторівна; Баранова, Людмила Володимирівна; Біленький, Сергій Андрійович; Горбачова, Світлана Василівна; Бурлака, Кристина Анатоліївна; Робота, Дмитро Вадимович (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
Практикум складений згідно з навчальним планом Міністерства охорони здоров'я України для студентів фармацевтичних факультетів медичних закладів вищої освіти спеціальності «Фармація». Даний практикум посібник містить вказівки і інструкції до аудиторних занять з дисципліни «Лабораторна діагностика» і складений відповідно до робочої програми. Матеріал є дуже важливим в системі фармацевтичної освіти, оскільки розвиток сучасної фармації вимагає від фахівця всебічних знань в області виробництва і використання ліків, обізнаного в різних ділянках медицини, здатності на належному професійному рівні спілкуватися з лікарем з широкого кола питань. Без знань основ клініко-лабораторної діагностики неможливо здійснення фармацевтичної опіки на належному рівні. Кожна методична розробка містить матеріал домашньої підготовки студента, тестові завдання. Практикум призначений для вітчизняних студентів фармацевтичного факультету, спеціальності «Фармація».