Товарознавчий аналіз сфігмоманометрів - Баранова, І. І.; Дядюн, Т. В.; Мороз, С. Г.; Лебедин, А. М.; Рудник, Анна Михайлівна (My University, 2024)
Проаналізовано товарний асортимент сфігмоманометрів, їх моделі, різновиди і конструктивні особливості, принципи роботи. Дані проведених нами досліджень свідчать про актуальність подальшого вивчення даного асортиментного сегменту медичних виробів з метою їх систематизації, детального аналізу споживчих характеристик сфігмоманометрів. The product range of sphygmomanometers, their models, varieties and design features, principles of operation are analyzed. The data of our research indicate the relevance of further study of this assortment segment of medical products for the purpose of their systematization, detailed analysis of consumer characteristics of sphygmomanometers.
Keywords: тонометр; сфігноманометр