Особливості емоційних патернів інтернет-поведінки в осіб із симптомами інтернет-залежності - Столяренко, Андрій Миколайович (ДЗ «Запорізька медична академія післядипломної освіти МОЗ України», 2019)
Проблема інтернет-залежності в останні десятиріччя все більше привертає увагу лікарів внаслідок суттєвого впливу даного розладу на якість життя та соціальну адаптацію хворих. В Україні показники діагностування інтернет-залежності варіюють у межах 2 – 6%. Структуру інтернет-залежності, як і інших видів адикцій, складають порушення в емоційно-вольовій сфері. Втім, є підстави вважати, що емоційні порушення при інтернет-залежності складаються з більш специфічних проявів, ніж важалося раніше, і можуть бути використані у якості додаткового діагностичного інструментарію інтернет-залежності. Мета дослідження – встановити особливості емоційних патернів інтернет-поведінки в осіб із симптомами інтернет- залежності.
Keywords: тези доповідей