Питання викладання діагностики захворювань серцево-судинної системи на етапі навчання на кафедрі пропедевтики внутрішньої медицини, променевої діагностики та променевої терапії - Лихасенко, Іветта Валеріївна; Лукашенко, Ланна Віталіївна (Київ : НМУ, 2022)
Сучасне суспільство вимагає глибокої підготовки усіх його членів до використання інформаційно-комунікаційних технологій у своїй професійній діяльності [1].