Журнал куратора - Бідзіля, Петро Омелянович; Утюж, Ірина Геннадіївна; Жадько, Віталій Андрійович; Сепетий, Дмитро Петрович; Спиця, Наталя Валеріївна; Дідик, Сергій Сергійович (ЗДМУ, 2019)
В журналі окремими блоками за встановленими формами має фіксуватися індивідуальна інформація про кожного студента академічної групи. Особиста інформація про студентів не повинна оприлюднюватися і використовується тільки в службових цілях.