Роль самостійної роботи студентів на кафедрі дитячої хірургії у процесі кредитно-модульного навчання - Лятуринська, Ольга Василівна; Макарова, Марина Олександрівна; Лятуринская, О. В.; Макарова, М. А.; Lyaturinska, O. V.; Makarova, M. O. (Запорізький державний медичний університет, 2014)
Обґрунтували значення самостійної роботи студентів як передумови професійного становлення майбутнього лікаря. Розглянули методи, завдання та цілі удосконалення самостійної роботи студентів під час підготовки спеціалістів медичного профілю. Определено значение самостоятельной работы студентов как условия профессионального становления будущего врача. Рассмотрены методы, задания и цели усовершенствования самостоятельной работы студентов при подготовке специалистов медицинского профиля. The article deals with the importance of students’ individual work as a part of professional development of a future doctor. Methods, tasks and objectives of students’ individual in medical specialists’ training were observed.
Роль самостоятельной работы студентов на кафедре детской хирургии в процессе кредитно-модульного обучения
Students individual work on pediatric surgery chair as one of credit-modular education system factors
Keywords: кредитно-модульне навчання; самостійна робота; самовдосконалення; інформаційна компетентність; кредитно-модульное обучение; самостоятельная работа; самосовершенствование; информационная компетентность; self-improvement; competence; сredit-modular education; individual work