Військова терапія. Питання для самостійної роботи студентів : ("Внутрішня медицина ". Модуль 2) - Візір, Вадим Анатолійович; Деміденко, Олександр Вікторович; Садомов, Антон Сергійович (Запорізький державний медичний університет, 2021)
Посібник призначений для студентів медичних закладів вищої освіти для допомоги у вивченні питань військової терапії, передбачених навчальною програмою з дисципліни «Внутрішня медицина» за спеціальностями «Лікувальна справа» та «Педіатрія».