Використання освітніх ресурсів європейського товариства кардіологів у навчальному процесі лікарів-інтернів за фахом "Внутрішні хвороби” - Колесник, Михайло Юрійович; Kolesnyk, M. Yu. (My University, 2014)
У статті представлений досвід використання освітніх ресурсів Європейського товариства кардіологів у навчальному процесі лікарів-інтернів за фахом “Внутрішні хвороби”. Розглядається важливість інтерактивних ЕКГ-симуляторів у формуванні навичок швидкої інтерпретації електрокардіограми. Висвітлюється роль вебінарів, що допомагають засвоювати сучасні стандарти діагностики та лікування кардіальної патології. Підкреслюється важливість електронної бази клінічних випадків рідкісних хвороб серця. The article presents the experience of educational resources use of European Society of Cardiology in teaching of interns for speciality «Internal medicine». It was described the role of interactive ECG-simulators in formation of practical skill of rapid ECG-interpretation. It was shown the role of webinars in implementation of modern standards of diagnostic and treatment of cardiac pathology. The importance of electronic base of clinical cases of rare cardiac diseases was confirmed.
Use of educational resources of european society of cardiology for teaching of interns for speciality “Internal medicine”