Комунікативна компетентність лікаря як запорука успішного лікування - Герасименко, Д. Ю. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
Мета дослідження: дослідити важливість емпатії для оптимізації комунікації в системі лікар-пацієнт. Матеріали та методи: за матеріалами вітчизняної та іноземної літератури, а також особистого спостереження та аналізу визначити рівень довіри пацієнта до лікаря та його залежності від проявів емпатії.
Keywords: тези доповідей