Формування професійної мотивації студентів при викладанні педіатрії в умовах дистанційної освіти - Пащенко, Ірина Володимирівна; Підкова, Віра Ярославівна (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
В умовах сучасної медичної освіти важливим аспектом формування компетентностей є ефективне та творче застосування вже набутих на теоретичних кафедрах знань, формування навиків аналізу знань, отриманих з різних джерел інформації, розвиток комунікативних здібностей, набуття досвіду самоконтролю.