Синтетичні дослідження з пошуку перспективних біологічно активних сполук серед похідних 7-(2-гідрокси-3-п-метоксифеноксипропіл-1)теофіліну - Іванченко, Дмитро Григорович; Рудько, Наталія Петрівна; Самура, Ірина Борисівна (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Метою даної роботи є розробка препаративних методик синтезу 8-амінопохідних 7-(2-гідрокси-3-п-метоксифеноксипропіл-1)теофіліну та вивчення їх фізико-хімічних характеристик та оцінка біологічної активності.
Keywords: тези доповідей