Дидактичні аспекти викладання «Української як іноземної» у медичному університеті - Звягіна, Ганна Олександрівна (My University, 2022)
Разом із входженням України до міжнародного освітнього простору поступово збільшилася і кількість іноземних студентів, які навчаються в українських ВНЗ різного профілю. Велика частка їх припадає на медичні університети. Зокрема, у Запорізькому державному медичному університеті зараз навчаються понад 3500 іноземних громадян із 42 країн світу.
Keywords: тези доповідей