Соціальна мережа Facebook як платформа для дистанційної освіти лікарів-інтернів за спеціальністю "Загальна практика- сімейна медицина" : досвід використання - Колесник, Михайло Юрійович; Колесник, М. Ю.; Kolesnyk, M. Y. (Буковинський державний медичний університет, 2017)
У статті описано досвід створення освітньої сторінки на платформі соціальної мережі Facebook як форми дистанційного навчання лікарів-інтернів та випускників кафедри сімейної медицини, терапії та кардіології Запорізького державного медичного університету. Представлено принципи функціонування освітньої сторінки, основні форми та варіанти навчання. Окреслено можливості інтерактивної взаємодії на базі соціальної мережі Facebook. Обговорено переваги та недоліки, а також варіанти вдосконалення представленої форми дистанційної освіти. В статье описан опыт создания образовательной страницы на платформе социальной сети Facebook как формы дистанционного обучения врачей-интернов и выпускников кафедры семейной медицины, терапии и кардиологии Запорожского государственного медицинского университета. Представлены принципы функционирования образовательной страницы, основные формы и варианты обучения. Определены возможности интерактивного взаимодействия на базе социальной сети Facebook. Обсуждены преимущества и недостатки, а также варианты усовершенствования представленной формы дистанционного образования. The article presents the experience of educational site creation on platform of Facebook social network for interns and postgraduates of family medicine, therapy and cardiology department of Zaporizhzhia State Medical University. It describes the principles of educational pages functioning, main forms and training options. It presents the possibilities of interactivity based on the social network Facebook. The discussion includes the advantages and disadvantages, as well as options to improve this form of distance education.
Социальная сеть Facebook как платформа для дистанционного образования врачей-интернов по специальности "Общая практика – семейная медицина" : опыт использования
Social network Facebook as educational platform for interns of general practice – family medicine speciality: the experience of use
Keywords: дистанційна освіта; соціальна мережа; лікарі-інтерни; сімейна медицина; дистанционное образование; социальная сеть; врачи-интерны; семейная медицина; distance education; social network; interns; family medicine