Методичні рекомендації для організації самостійної та індивідуальної позааудиторної роботи студентів "Гістологія внутрішніх органів" - Сирцов, Вадим Кирилович; Сулаєва, Оксана Миколаївна; Алієва, Олена Геннадіївна; Завгородня, Марія Ігорівна; Макєєва, Людмила Валеріївна; Зідрашко, Галина Анатоліївна; Потоцька, Олена Іванівна; Федосєєва, Ольга Віталіївна; Таврог, Маріанна Львівна; Громоковська, Тетяна Сергіївна (ЗДМУ, 2016)
Даний посібник призначений для організації самостійної та індивідуальної позааудиторної роботи студентів медичних факультетів.
Methodical recomendations for the organization of independent and individual extracurricular work of students "Histology of internal organs"
Keywords: гістологія; внутрішні органи