Оцінка астенічних та тривожних розладів внаслідок перенесеної вірусної інфекції COVID-19 - Рунчева, Катерина Андріївна; Шкарупа, В. Є. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
Мета дослідження. Проаналізувати та оцінити особливості астенічних та тривожних розладів внаслідок перенесеної вірусної інфекції COVID-19. Для досягнення цієї мети були поставлені наступні задачі: 1) Визначити особливості психоемоційної сфери у пацієнтів, які перенесли коронавірусну хворобу. 2) Оцінити рівень астенічних та тривожних розладів, які мають симптоми постковідного синдрому.
Keywords: тези доповідей