Інтегрована модель компетенцій викладача вищої школи - Васецька, Лариса Іванівна (My University, 2024)
Новітні національні концепції розвитку вищої освіти актуалізують використання штучного інтелекту, створення освітніх віртуальних середовищ, трансформації традиційних форм навчання у формати змішаного або онлайн навчання за необхідністю в умовах воєнного часу, навчання на відстані, гейміфікації навчального процесу на певних його етапах, створення інноваційних методик, презентації нової парадигми компетентностей викладачів закладу вищої освіти (далі: ЗВО) та здобувачів вищої освіти.
Keywords: тези доповідей