Актуальні питання реформування вищої медичної освіти - Різник, Ольга Іванівна (My University, 2023)
На сучасному етапі вітчизняна охорона здоров'я вирішує основне стратегічне завдання − підвищення якості та доступності медичної допомоги. При реалізації цього завдання у нових соціально-економічних умовах велику цінність представляє всебічно освічений лікар, який буде здатний ефективно спрямовувати професійну діяльність на користь здоров'я людини та суспільства загалом.